Menu

Inloggen

Zoeken

LE(t)’S Do It: samen werken aan oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt (10, 11 en/of 15 maart)

Zit je met je handen in het haar omdat je de juiste werknemers niet kan vinden? Een tekort aan personeel? Heb je ook genoeg van alleen praten en klagen over de problemen op de arbeidsmarkt? Wil je samen met anderen aan de slag om tot duurzame oplossingen te komen?

 

Herken je je hierin? Doe dan mee aan 1 of meerdere LE(t)’S Do It workshops.

 

Op dinsdag 15 maart zal Jan Baaijens namens de VVEI Zeeland een workshop verzorgen over personeelsschaarste in de techniek. Tijdens de workshop zal er vooral worden ingezoomd op de samenwerking met andere bedrijven en de duurzame relatie met het onderwijs.

 

In 3 online workshops worden telkens 2 voorbeelden van innovatieve oplossingen voor de krapte op de arbeidsmarkt toegelicht door de initiatiefnemers uit het werkveld. De voorbeelden komen uit verschillende sectoren, en uit zowel Zeeland als Vlaanderen. Ze bieden aanleiding om samen out of the box na te denken over potentiële oplossingen.

 

Een moeiteloze quick fix voor je personeelstekort is er niet. LE(t)’S Do It staat voor samen bouwen aan duurzame oplossingen. Kom tijdens de online sessies in een kleine groep brainstormen over oplossingen die we samen in gang kunnen zetten.

 

Wanneer?

 

De sessies gaan online door, telkens van 10u tot 12:30 op:

 

Donderdag 10 maart
Vrijdag 11 maart
Dinsdag 15 maart

 

Schrijf je in via onderstaande link voor 1 of meerdere workshops.

 

https://cdn.flxml.eu/f-90eb1b345e8c3261

 

Op donderdag 19 mei volgt er van 9:30 tot 13:30 een fysieke vervolgbijeenkomst met deelnemers van de 3 sessies, om verdere stappen te zetten. Eerdere (online) bijeenkomsten voor verdere kennismaking en vervolg-stappen zijn natuurlijk ook mogelijk.