Menu

Inloggen

Zoeken

Een goede monteur is… meer dan techniek alleen!

Anno 2023 is een goede monteur veel meer dan techniek alleen. Ook eigenschappen als discipline, samenwerking, communicatie, zelfreflectie, doorzettingsvermogen en coördinatie zijn onmisbaar. Deze onderwerpen stonden centraal tijdens de afsluiting van het schooljaar voor de 1e en 2e jaars leerling monteurs van Paree B.V.
Tijdens de dagstart is er, onder leiding van de bedrijfscoach, een leuk en interessant groepsgesprek gevoerd over de genoemde onderwerpen. De mannen werden uitgedaagd eerlijk te zijn en daar hebben ze zeker gebruik van gemaakt. De medewerkers verwachten wat van de werkgever, maar de werkgever mag ook zeker wat verwachten van de medewerker!
De dag werd voortgezet aan de Oesterdam. De besproken eigenschappen werden uitgebreid getest tijdens de Expeditie Oesterdam. Vatenparcours, Outback Challenge, Vlot bouwen… alles zat erin. Natuurlijk hoort een goede lunch op het terras aan het water er ook bij. Geen straf met 25 °C op een doorsnee maandag!
Omdat voor Paree gezelligheid en fun ook kernwaarden zijn werd de dag afgesloten met een fanatiek potje paintball. Als dan ook de directeur nog onverwacht mee komt doen en je deze ongezien van een verfplek op zijn overall kunt voorzien is de dag helemaal geslaagd!
Paree kijkt terug op een hele leerzame en waardevolle, maar vooral ook gezellige dag!