Menu

Inloggen

Zoeken

Don Bosco school groep 7 en 8 zijn weer b(l)ij met techniek

Woensdag 9 juni kregen de basisschoolleerlingen van de Don Bosco school in ’s Heerenhoek, groep 7 en 8, een virtueel bedrijfsbezoek bij Paree BV.

 

Ook werd een bezoek gebracht aan de Technobiel die voor deze gelegenheid op de parkeerplaats bij de school was neergestreken. De Technobiel is een trailer van twee verdiepingen. In deze trailer kunnen de leerlingen op een leuke en vooral interactieve manier kennismaken met de techniek. De kinderen van de Don Bosco school waren daar heel blij mee want het is fantastisch om daarin de techniek mee te maken en te beleven.

 

Via het smartboard in de klas kregen de kinderen een bedrijfspresentatie van Paree met aansluitend een virtuele rondleiding door het bedrijf. De kinderen weten nu van alles over het bedrijf en kunnen hiermee een beeld vormen van een beroep in de elektrotechniek.

 

Kinderen van de Don Bosco groep 7 en 8 bedankt voor jullie bezoek en enthousiasme op deze dag!!

 

Ook bezoekt de Technobiel binnenkort de basisscholen de Zandplaat te Ovezande en de Ravenstein school te Vlissingen.

 

De Technobiel is een initiatief van Wij-Techniek en is bedoeld om leerlingen van de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs enthousiast te maken voor techniek.
De Technobiel rijdt tot 1 januari 2022, dus als je er nog gebruik van wilt maken informeer dan snel!